Onze producten

Wij produceren producten van de hoogste kwaliteit, die milieuvriendelijk zijn. Ons hout is gedroogd in droogkamers om een zo min mogelijke vochtigheidsgraad te garanderen om gebruikt te worden in de open haard, kachels, pizza ovens en barbecues.

Genieten van uw haard met ons haardhout

Wilt u heerlijk genieten bij uw openhaard met het beste haardhout? Dan zit u goed. Ons haardhout is de perfecte brandstof voor uw openhaard, hottub of sauna. Ons Elzenhout bijvoorbeeld is vrij van dampen, rook en roet. Bovendien vonkt ons Elzenhout niet, barst het niet en zorgt het voor een aangename temperatuur door de gelijkmatige verbranding. Door zijn lage gewicht is het ook nog eens goedkoop om te versturen.

Verschillende soorten haardhout

Naast het Elzenhout bieden wij ook Berken haardhout. Dit hout is erg populair vanwege een aantal redenen. De kwaliteit prijs verhouding van dit hout ligt altijd prima in verhouding en de warmtegeleiding is erg hoog. Als we kijken naar warmteoverdracht, dichtheid en veelzijdigheid, is berkenhout een van de beste soorten die verkrijgbaar is. Daarom is gehakt Berken haardhout een van de populairste aankopen op onze webshop in de wintermaanden. Met dit hout kunt u kosten besparen, terwijl u tegelijkertijd kwalitatief materiaal in huis haalt om uw ruimtes mee te verwarmen of zelfs om mee te koken.

haardhout
Wij gebruiken alleen hout gewonnen uit duurzame bossen
haardhout kopen

Ovengedroogd en
direct te stoken

openhaardhout

Meer dan 7 jaar ervaring

Het bedrijf Cafetel is gespecialiseerd in productie van haardhout sinds 2012 met een capaciteit van 3000m3 van kant en klaar product per maand. Onze kernwaarden zijn transparantie en klantgerichtheid. We bieden de beste prijzen, hoogste kwaliteit en een duurzame relatie. onze expertise kan u helpen in het ontwikkelen van uw bedrijf in deze groeiende markt. 

Eco-vriendelijk

Door met ons te werken koopt u bij duurzame bronnen

Gemakkelijke keuze

Kies het juiste product voor uw bedrijf

De hoogste kwaliteit

Gegarandeerde kwaliteit hout met het laagste vochtgehalte 

Logistieke diensten

Krijg uw besteling op tijd, verpakt en volgens onze of uw specificatie

Inschrijven

Product toegevoegd aan verlanglijstje.
Product toegevoegd om te vergelijken.