Berken haardhout - gedroogd haardhout kopen, inclusief levering

Vandaag de dag is berken haardhout erg populair en dit heeft een aantal redenen, waaronder de uitstekende kwaliteit, hoge warmtegeleiding en goede prijs. Als we kijken naar dichtheid, warmteoverdracht en veelzijdigheid, is dit hout een van de beste soorten die verkrijgbaar is.

Daarom is gehakt berken haardhout, inclusief levering een van de populairste aankopen nu de winter zijn intrede maakt. Met dit hout kunt u kosten besparen, terwijl u tegelijkertijd kwalitatief materiaal in huis haalt om uw ruimtes mee te verwarmen of zelfs om mee te koken.

Online Berken haardhout kopen

In onze online winkel kunt u gehakte stammen van een handig formaat kopen. Droog berken haardhout heeft een optimaal vochtgehalte, dat wil zeggen dat het geschikt is voor direct gebruik, maar dat u het ook tot wel drie jaar kunt opslaan.

Het fijnkorrelige en veerkrachtige hout van de berkenboom is heel gemakkelijk aan te steken. Zelfs als berkenhout vochtig is, kan het goed ontbranden. Dit kan er echter wel voor zorgen dat u meer hout verbruikt, doordat het minder warmte af kan geven.

Berken haardhout

Dit hout geeft vuur zonder vonken, met een aangename warmte. De warmteafgifte van berken haardhout is 3750 kcal per 1 kg brandstof, wat 15-25% meer is in vergelijking met de andere populaire houtsoorten, grenen en espen.

De brandtemperatuur van berken is vrij hoog. Dit haardhout is daarom bij uitstek geschikt voor zowel het verwarmen van gebouwen als voor het verwarmen van uw hottub of sauna.

Koken met Berkenhout

Wie graag boven open vuur kookt, kiest voor berken haardhout omdat dit veel warmte genereert. De aroma's die tijdens het branden vrijkomen, zijn ook nog eens goed voor de gezondheid.

De prijs van berkenhout is afhankelijk van het aantal zakken of netten dat u wilt kopen; bij het bestellen van een grote partij zijn onze groothandelsprijzen en kortingen van toepassing.

ovengedroogd berkenhout

Als u niet veel brandstof nodig heeft, kunt u blokken Berken haardhout in netten kopen. De netten zijn handig in gebruik, zowel voor het dragen als voor de opslag van het hout. Op onze site kunt u ook berken haardhout in zakken kopen.

Online Berken haardhout kopen

Het is heel eenvoudig om in onze online winkel berken haardhout te kopen:

Consument: Voor een order kiest u eerst het gewenste levermoment, daarna het aantal dat u wil bestellen om de prijs te zien. Plaats de bestelling in de winkelwagen en ga verder naar de betaling.

Groothandel: verstuur ons een e-mail met de gewenste hoeveelheid en uw contactgegevens. We bellen u terug om de bestelling te bevestigen en de details van de levering te bespreken.

Product toegevoegd aan verlanglijstje.
Product toegevoegd om te vergelijken.