Voordelen van het gebruik van gehakt, droog haardhout van "Koophaardhout"

Haardhout van Koophaardhout is geschikt voor gebruik in open en gesloten haarden, houtovens en barbecues. Ons hout is ideaal voor het bereiden van gerechten en het roken van voedsel. Ons haardhout wordt vaak aangeschaft voor het verwarmen van woningen, met name voor gebruik in biomassakachels. Wat maakt gehakt, droog haardhout van Koophaardhout beter dan andere houtsoorten? Ons hout is gemaakt van hoogwaardig Berkenhout en Elzenhout, en heeft zowel een hoog energierendement als goede warmteverspreiding.

Droog haardhout kopen

Waarom u beter uw gehakt droog haardhout bij Koophaardhout.nl kan kopen:

  • Universele lengte (25 cm) voor gebruik in de meeste type kachels;
  • Optimale dikte en vochtgehalte (tot 18%), wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding, een laag gewicht en hoge verbrandingstemperatuur;
  • Zorgvuldige selectie van bomen en de juiste droging. Droog gehakt haardhout van Koophaardhout bevat geen rotte plekken, schimmels of andere afwijkingen. 

Het gemak van transport en opslag

Het materiaal wordt geleverd in verzegelde zakken of netten met een inhoud van 20 tot 22 liter. Eén zak of net weegt zo'n 7 tot 10 kg. Zelfs kinderen kunnen de zakken dragen, en voor volwassenen is het al helemaal een fluitje van een cent. In vergelijking met alternatieve houtsoorten van andere producenten is ons brandhout zeer gunstig geprijsd, zeker gezien de uitstekende brandprestaties. Ons hout is niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook nog eens voordelig! Het verpakte hout is makkelijk op elkaar te stapelen. Op deze manier splintert het hout niet, ongeacht de hoogte van de stapel. Het opgestapelde hout krijgt nog steeds genoeg zuurstof, waardoor het niet kan rotten en schimmel geen kans maakt.

droog haardhout

Milieuvriendelijkheid en nuttig

Het gehakte brandhout, inclusief levering is voor iedereen te koop. Met het brandhout steekt u gemakkelijk een kachel of kampvuur aan in de tuin, of bereidt u een stuk ham dat gerookt kan worden. Goed gedroogd elshout staat bekend om de geurige aroma en de afwezigheid van roet. Dit hout wordt vaak aangeschaft voor gebruik in openhaarden, pizza-ovens, en verschillende soorten kachels. De lage luchtvochtigheid en de van nature hoge dichtheid en structuur van het hout minimaliseren het risico op opspattende vonken en eventuele brandschade in huis. 

Door goedkoop gehakt haardhout te kopen, haalt u een energiezuinige brandstof in huis met een positief effect op het menselijk lichaam. Het hout ruikt niet alleen lekker, het geeft ook nog een aantal stofjes af die gunstig zijn voor het immuunsysteem. Investeer op de juiste manier in de gezondheid van uw dierbaren door hen de warmte en gunstige effecten van natuurlijk hout te laten ervaren!

Product toegevoegd aan verlanglijstje.
Product toegevoegd om te vergelijken.